Guardiola: Vi skal rejse os mod Chelsea

FC Barcelonas træner, Josep Guardiola, er spændt på at se spillernes reaktion, når Chelsea kommer på besøg

Det hører absolut til sjældenhederne, at FC Barcelona taber to fodboldkampe i træk.

Det er dog sket inden for den seneste uge, hvor klubben onsdag først tabte den første Champions League-semifinale ude til Chelsea med 0-1 og herefter lørdag 1-2 hjemme til Real Madrid i den spanske liga.

Spansk fodbold - 22. apr. 2012 - kl. 08:52 Mat Guardiola: Tillykke med titlen Real

Sidstnævnte resultat betyder, at Barcelonas hjemlige titelchancer reelt er forsvundet, og derfor er tirsdagens returkamp mod Chelsea sidste chance, hvis Barcelona skal hente et af de helt store trofæer i denne sæson.

FC Barcelonas træner, Josep Guardiola, er spændt på at se sine spilleres reaktion, når Chelsea kommer på besøg på Camp Nou.

Vi begynder forfra
- Vi må se på tirsdag, om disse to nederlag har påvirket os. Nu skal vi samle os selv op og se, om vi kan finde en måde at besejre et så fysisk hold som Chelsea, siger Guardiola ifølge nyhedsbureauet AFP.

Mens FC Barcelona stillede op i stærkeste startopstilling mod Real Madrid, lod Chelsea en del stamspillere være ude af startformationen, da klubben lørdag spillede 0-0 mod Arsenal i Premier League.

- De har hvilet nogle spillere, og det har vi ikke, men nu begynder vi forfra, siger Josep Guardiola.

Se også: Ronaldo afgjorde El Clasicó

- Jeg har ikke været skuffet over vores spil i de to kampe, og nu glemmer vi det og forbereder os til kampen på tirsdag, siger Barcelona-træneren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere