Ekspert: Real bør overfalde Barca

Ifølge fodboldkommentator Morten Bruun lugter det af Barca-sejr i weekendens El Clasico - med mindre Real Madrid vælger at 'overfalde' Barcelona

Mourinho bør ikke stille sig ned og forsvare, lyder det. (Foto: AP)
Mourinho bør ikke stille sig ned og forsvare, lyder det. (Foto: AP)

Knapt har støvet lagt sig efter Real Madrid og Barcelonas semifinaler i Champions League, før fokus retter sig mod en ny og næsten lige stor fodbold-lækkerbisken; El Clasico.

Camp Nou lægger lørdag græstæppe til det klassiske opgør, der unægteligt bliver helt afgørende i kampen om det spanske mesterskab, hvor kongeklubben Real Madrid lige nu fører med fire point ned til sine catalanske arvefjender.

Hvis man skal tro 6'erens hus-fodboldekspert, Morten Bruun, så vil Messi og co. trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Læs også: Eksperter: De går i CL-finalen

- Hvis man som Real Madrid-fan lægger følelserne til side, må man jo nok sige, at det tegner til en Barca-sejr. For det første lider Real Madrid utvivlsomt af et decideret Barca-kompleks, og for det andet peger Barcas formkurve opad, vurderer den tidligere landsholdsspiller over for ekstrabladet.dk.

Ifølge Morten Bruun, der især følger spansk fodbold tæt, vil Mourinho være fristet til at have en defensiv og afventende indgang til kampen. Men det kan koste dyrt, vurderer han.

Læs også: Mourinho: Real Madrid hjælper dommerne

- Selv om det utvivlsomt vil dryppe lidt malurt i Real-bægeret, hvis de endnu engang ikke formår at vinde over Barcelona, så vil et uafgjort resultat jo i virkeligheden være en sejr for Real. Det vil nemlig bevare afstanden på fire point ned til Barcelona, og det kan godt præge José Mourinhos indgangsvinkel til kampen, siger han og fortsætter:

- Men de seneste mange kampe mellem de to klubber har jo vist, at Real Madrid ikke har held med at stille sig tilbage og vente på Barcelona. Derfor må de jo gøre noget andet..

- I mine øjne burde de overfalde Barcelona. De burde presse højt op, stresse Barcelona-spillerne og stole på egne styrke. De burde med andre ord gå all-in, hvis de skal have en sejr, lyder den taktiske opfordring.

Lørdagens El Clasico spilles kl. 20.00 og kan følges direkte på Canal 9. Optakten begynder klokken 19.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere