Ekspert: Barca slår Real og tager titlen

Den tidligere toptræner Michael Schæfer, der er spansk ekspertkommentator på 6'eren, tror på Barcelona i spansk titelkamp

Det bliver tæt mellem Messi og Ronaldo (Foto: AP)
Det bliver tæt mellem Messi og Ronaldo (Foto: AP)

FC Barcelona lægger for alvor tryk på Real Madrid i kampen om det spanske mesterskab.

Madrilenernes forspring er de seneste uger skrumpet fra 10 til fire point, og om mindre end ni dage venter det store titelslag mellem de to storklubber på Barcelonas hjemmebane Camp Nou.

Ray Hudson var ikke så lidt begejstret, da Ronaldo scorede et flot frisparksmål mod Athletico Madrid. (Foto: Screendump fra tv-indslag) Sport på vrangen - 12. apr. 2012 - kl. 14:02 TV: Fik orgasme af Ronaldos frisparksmål

Den tidligere toptræner Michael Schæfer, der kommenterer spansk fodbold på 6'eren, tror på, at Barcelona i de sidste seks spillerunder overhaler Real Madrid og napper mesterskabet.

- Den afgørende kamp er mødet på Camp Nou. Den skal Barcelona vinde, og det tror jeg også, de gør, fastslår Schæfer.

Se også: Ekspert: Real er påvirket af Barcas stime

- Hvis Barcelona vinder den kamp, så skal Real Madrid bare spille uafgjort en enkelt gang mere, og så er de indhentet. Jeg tror på, at det sker.

Den tidligere FC København- og Lyngby-træner mener også, at formen tæller til Barcelonas fordel. Det er blevet til 10 sejre i træk i den spanske liga, mens madrilenerne er begyndt at smide point. Onsdag blev det dog til en 4-1-sejr over Atlético Madrid.

Se også: Guardiola dedikerer storsejr til Abidal

- Man tænker ikke, om Barcelona vinder, men hvor meget de vinder. Sådan er det ikke med Real.

- Selv om Real-spillerne er topprofessionelle, må det sidde i baghovedet på dem, at de er ved at blive indhentet.

Se også: Real-legende: Sejr i aften og Real er mestre

- Det modsatte gør sig gældende for Barcelona. De kan kun vinde det her. De kan ikke tabe noget, forklarer Michael Schæfer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere