TV: Drømmemål af Ronaldo sikrede Real sejren

Cristiano Ronaldo scorede hattrick og sørgede for, at Real Madrid holder Barcelona på afstand i toppen

Med sit hattrick er Ronaldo tilbage på topscorerlistens førsteplads. (Foto: AP)
Med sit hattrick er Ronaldo tilbage på topscorerlistens førsteplads. (Foto: AP)

Hvis der var tegn på gummiben hos Real Madrid inden lokalopgøret mod Atletico, så sørgede Cristiano Ronaldo - hvem ellers - for at enhver tøven blev fjernet.

For Real Madrid-stjernen bragede med et hattrick Real Madrid til en 4-1 sejr mod Atletico Madrid og forspringet tilbage på fire point, efter Barcelona med en storsejr over Getafe ellers havde bragt pointforskellen ned på et enkelt.

Efter 25 minutters spil slog Ronaldo til første gang. Et frispark blev med et karakteristisk dyk hamret ind bag Atletico-keeper Thibaut Courtois - og så lignede Real Madrid et hold, der var på sikker sejrskurs.

Atletico Madrid-topscorer Falcao gjorde dog livet svært for Real Madrids defensiv, og den bomstærke angriber udlignede ti minutter efter pausen på et flot hovedstød.

Men så slog Ronaldo da bare til igen ti minutter senere. Ingen gik til Ronaldo, og så svingede han højreskinken igen. Igen med det dykkende spark, som de færreste målmænd kan håndtere - og så lignede Real Madrid atter et mesterhold, selv om Falcao hele tiden truede.

Efter drømmehugget viste Ronaldo igen skinken frem - som for lige at markere, at han med det muskuløse højreben har tænkt sig at afgøre mesterskabet.

Se målet (og fejringen) i tv-klippet herover

Efter 83 minutters spil fuldendte Ronaldo sit hattrick, da han sparkede et straffespark i nettet til 3-1.

Dermed nåede Ronaldo op på vanvittige 40 sæsonmål - et enkelt mere end ligeså vanvittige Messi.

Callejon slog sejren fast få minutter før tid.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere