Messi snuppede endnu en rekord

Lionel Messi skrev historie, da FC Barcelona øgede presset på Real Madrid

Lionel Messi føjede endnu en rekord til samlingen. Han kan allerede prale af  flest scoringer i Champions League, flest scoringer i en enkelt Champions League-kamp samt mest scorende Barça-spiller i historien. (Foto: AP)
Lionel Messi føjede endnu en rekord til samlingen. Han kan allerede prale af flest scoringer i Champions League, flest scoringer i en enkelt Champions League-kamp samt mest scorende Barça-spiller i historien. (Foto: AP)

De havde vel næsten gjort plads til trofæet i pokalskabet på Santiago Bernabeu.

Det er nemlig ikke så længe siden, at Real Madrid havde ti point ned til ærkerivalerne fra FC Barcelona, men så kom der grus i den hvidblusede guldmaskine.

Lionel Messi kan slå ny rekord for hjemmebanemål på en sæson. (Foto: AP) Spansk fodbold - 10. apr. 2012 - kl. 14:11 Messi jager endnu en rekord Lionel Messi kan slå ny rekord for hjemmebanemål på en sæson. (Foto: AP) Spansk fodbold - 10. apr. 2012 - kl. 14:11 Messi jager endnu en rekord

Og efter tirsdagens kamp på Camp Nou, hvor FC Barcelona med Lionel Messi i centrum legende let besejrede Getafe 4-0, er forspringet skrumpet ind til et eneste point. Og eneste trøst er, at madrilenerne har en kamp i hånden.

På forhånd var det vel de færreste Real-fans, som turde håbe på, at bysbørnene fra Getafe kunne give en hjælpende fod, og det var da heller ikke engang tæt på.

Tretten minutter hold gæsterne stand, inden Alexis Sanchez åbnede ballet.

Se også: Real Madrid og Barcelona føjer muslimske fans Se også: Real Madrid og Barcelona føjer muslimske fans

Og hvis den scoring ikke var populær, så gik Camp Nou amok, da Lionel Messi kort efter pausen afsluttede et smukt opspil med at hamre bolden op i hjørnet til 2-0.

Med scoringen rundede den lille argentiner nemlig endnu et skarpt hjørne.

Scoringen var nemlig hans 28. hjemmebanemål i La Liga i denne sæson, og dermed er den Barcelona-spiller, der har scoret flest gange på eget græs i løbet af en sæson.

Catalonierne var dog slet ikke færdige.

Se også: Panikken truer i Madrid Se også: Panikken truer i Madrid

Alexis Sanchez blev dobbelt målscorer efter 73 minutter, inden Lionel Messi to minutter senere sendte et præcist frispark ind i panden på Pedro, der med begge fødder plantet i græsset fik lov at heade bolden i nettet af et passivt Getafe-forsvar.

I tirsdagens øvrige kampe vandt Osasuna 2-0 over Espanyol, mens Real Sociedad og Real Betis spillede 1-1.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere