Spansk gys: Madrid kun fire point foran

0-0 mod Valencia, og dermed er Real Madrid kun fire point foran Barcelona

Real Madrid kunne ikke score - sådan noget græmmer man sig, når man hedder Ronaldo og har scoret 37 mål i sæsonen. (Foto: AP)
Real Madrid kunne ikke score - sådan noget græmmer man sig, når man hedder Ronaldo og har scoret 37 mål i sæsonen. (Foto: AP)

Real Madrid har lignet sikre mestre undervejs i sæsonen, men presset er steget millibar for millibar i løbet af foråret, og med søndagens 0-0 på hjemmebane mod Valencia nåede det nye højder.

Med lørdagens 4-1-sejr til Barcelona in mente, er kongeklubben nu kun fire point foran i titelkampen, og de to storklubber mangler stadig en indbyrdes kamp.

Cristiano Ronaldo gjorde sit for at ryste egne og medspilleres nerver af sig, da han havde et kanondrøn på stolpen i kampens start. Men til trods for solidt spilovertag til hjemmeholdet var det Valencia, der derefter skabte de største chancer.

Ricardo Costa headede således midt i 1. halvleg på stolpen, da han ellers havde helt frit mål efter en ripost fra Casillas, og Pablo Piatti tvang i det 35. minut den spanske landsholdskeeper til en fremragende redning på stregen på et skud fra nært hold.

Udvisning udeblev
I 2. halvlegs begyndelse hamrede Tino Costa endnu et Valencia-forsøg på stolpen.

Madrid tilspillede sig et væld af halve chancer og paniksituationer i Valencias felt, men den sidste kølighed manglede, måske under indtryk af kampens vigtighed, og fem minutter før tid måtte Casillas så igen redde sit hold med en verdensklasseredning, da Jordi Alba var alene igennem.

Ronaldo fik den ene støvle trådt af under en friløber et kvarter før tid, og Valencia burde have haft et rødt kort i den situation. Dommeren vinkede dog afværgende, og det samme gjorde lykkens gudinde, da Madrid dundrede løs på Valencias straffesparksfelt mod slutningen og havde flere store muligheder.

Nu er der fire points forskel, inden Barcelona tirsdag møder Getafe på hjemmebane. Real Madrid spiller onsdag lokalopgør på Atletico Madrids bane.

De to titelkombatanter mødes i direkte duel i 35. spillerunde, den 22. april, på Camp Nou i Barcelona.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere