Mourinho: Vi burde ikke have vundet

Jose Mourinho erkender i et sjældent anfald af ydmyghed, at Real Madrid ikke fortjente søndagens sejr over Rayo Vallecano

Pepe og de andre defensive Real Madrid-spillere måtte kæmpe hårdt for sejren. (Foto: AP)
Pepe og de andre defensive Real Madrid-spillere måtte kæmpe hårdt for sejren. (Foto: AP)

Real Madrid styrer videre mod det spanske mesterskab, efter holdet hentede en snæver 1-0-sejr ude over bysbørnene Rayo Vallecano søndag eftermiddag.

Sejren kom i hus efter en opsigtsvækkende hælscoring fra superstjernen Cristiano Ronaldo i en kamp, hvor det kunne være gået begge veje.

Læs også:

TV: Vild hælscoring af Ronaldo

Det erkender Real-træner Jose Mourinho, som ellers ikke er kendt for at sætte sit lys under en skæppe.

- Rayo fortjente ikke at tabe. Nogen vil måske sige, at vi ikke spillede en god kamp. Uafgjort ville have været et rimeligt resultat, for Rayo var fantastiske, og de fortjener ikke at folk siger, Real Madrid ikke spillede godt, siger portugiseren til Real Madrids egen hjemmeside.

Læs også:

Ronaldo vil gense hælmål: Måske mit bedste

- De tvang os til at arbejde utrolig hårdt, og havde tre oplagte scoringsmuligheder, siger Mourinho.

Der flyder dog ikke kun roser fra trænerens mund. Han er sur på Real Madrids egne fans over den tamme opbakning på stadion.

- ...Det gør mig trist, at kun 300 af vores fans var her, på trods af at vi spillede i Madrid. Vi fører ligaen, og kun 30 kom og så os i Getafe og 300 i Vallecas, siger Jose Mourinho.

Real Madrid fører La Liga med hele 10 point ned til Barcelona, som sent søndag besejrede Atletico Madrid med 2-1 på udebane.