Ronaldo vil gense hælmål: Måske mit bedste

Ronaldo kalder sit hælmål mod Rayo Vallecano for specielt, men ved endnu ikke, om det er karrierens bedste

Cristianos hælscoring blev afgørende i 1-0-sejren. (Foto: AP)
Cristianos hælscoring blev afgørende i 1-0-sejren. (Foto: AP)

Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo vil gense sit hælsparksmål mod Rayo Vallecano på tv, før portugiseren vil kalde søndagens mål for det bedste i karrieren.

Ronaldo blev matchvinder i 1-0-sejren, da han efter pause med ryggen til mål bankede bolden ind over målstregen med hælen.

- Det er altid anderledes, når man scorer med hælen. Det var et godt mål, men jeg er ikke sikker på, at det var det bedste i min karriere. Jeg bliver nødt til at se det igen på tv, siger Ronaldo.

TV: Vild hælscoring af Ronaldo

Portugiseren har nu scoret 29 gange i denne sæson i den bedste spanske fodboldrække, og sjældent er Real Madrid blevet budt så hård modstand, som tilfældet var søndag.

- Det vigtigste for os var sejren og de tre point. Rayo har et stærkt hold, og det var en meget hård kamp for os, siger Ronaldo.

Real Madrid er aktuelt 13 point foran de nærmeste forfølgere fra Barcelona på andenpladsen. Barcelona møder senere søndag Atlético Madrid på udebane og kan derfor minimere afstanden.

Cristiano Ronaldo er den meste scorende i Primera Division efterfulgt af Lionel Messi, der har scoret 27 gange for Barcelona.