TV: Vild hælscoring af Ronaldo

Barcelona under maksimalt pres før aftenens kamp, da Real Madrid tog sæsonens 21. ligasejr ud af 24 mulige

Cristiano Ronaldo gør det igen-igen. (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo gør det igen-igen. (Foto: AP)

Han har scoret med højre fod, med venstre fod, med hovedet, på frispark, på straffespark og på noget, der minder om saksespark. Nu har Cristiano Ronaldo også scoret med hælen. Det spektakulære mål, der blev sat ind fra otte-ni meter, faldt ni minutter efter pausen i Real Madrids udekamp mod den lille hovedstadsklub Rayo Vallecano.

TV: Se målet her.

Målet - Ronaldos 29 i portugiserens 24. ligakamp i sæsonen - blev kampens eneste.

Oprykkerne fra Rayo Vallecano har gjort det overraskende flot i sæsonens Primera División og lå inden opgøret hjemme på lille, intime Vallecas på en imponerende niendeplads, blot tre point fra den Europa League-udløsende sjetteplads.

José Mourinhos tropper fik det da også nøjagtigt så svært, som de på forhånd havde frygtet mod de altid godt fightende spillere fra arbejderklubben Rayo.

Hårdt rødt kort
Fem minutter før pausefløjtet havde den meget aktive Piti muligheden for at give hjemmeholdet en chokføring, da han lavede en skudfinte med venstre foden, hvorefter han høvlede bolden på indersiden af målhjørnet, inden kuglen røg i spil igen.

Flere gode Rayo-forsøg kulminerede med en helt åben chance til forwarden Michu, der valgte at skovle bolden over mål med et kvarters tid tilbage af opgøret. I kampens næstsidste minut sluttede en trist dag for Rayo-topscoreren, da han - lidt vel hårdt dømt - fik direkte rødt kort for et frispark på tyske Sami Khedira.

Real Madrid tog fra de ydmyge rammer med tre point i bagagen og beviste, at de formentlig sikrer sig sæsonens spanske mesterskab på evnen til at få fuld gevinst selv i de kampe, hvor spillet langtfra glider perfekt. Barcelona er sat med hele 13 point forud for cataloniernes udekamp i aften, hvor Guardiolas mandskab møder Atlético Madrid.

0 kommentarer
Vis kommentarer