Pep: Cesc skulle have scoret

Barcelona-træneren løfter sløret for det bizarre sammenstød med midtbanestjernen Cesc Fabregas på sidelinien under søndagens storsejr

Det så ikke kærligt ud, da Pep Guardiola gav Fabregas et hårdt skub. (Screendump)
Det så ikke kærligt ud, da Pep Guardiola gav Fabregas et hårdt skub. (Screendump)

Det så lettere bizart ud, da Cesc Fabregas blev skiftet ud med 10 minutter tilbage af søndagens 5-1-sejr over Valencia.

Knivskarp Messi i Barça-show

Først krammede han med træner Josep 'Pep' Guardiola, så var der en mindre ordveksling, og så blev han taget om nakken og skubbet hårdt af træneren, som så noget vred ud, mens Fabregas derimod smilede som en næsvis skoledreng.

TV: Se episoden her.

Siden er der blevet spekuleret vidt og bredt i, hvad den pludselige uoverensstemmelse skyldtes, men ifølge Barcelona-træneren er det ikke så slemt.

Han siger til klubbens officielle hjemmeside, at han spøgefuldt fortalte Cesc Fabregas, at han skulle have scoret på nogle af sine adskillige chancer i kampen.

10 point efter Madrid
- Vi havde alt for mange store chancer, det er slet ikke muligt. Vi hjælper modstandernes målmænd med at finde årsager til kontraktforlængelser med deres klubber, lyder det fra Guardiola, som selv har meldt ud, at han endnu ikke ved om han forlænger med catalanerne efter denne sæson.

TV: Gik Guardiola amok på Fabregas?

Barcelona er 10 point efter Real Madrid i mesterskabskampen, og det mener træneren ikke er fair, men han accepterer klubbens skæbne, og håber blot at man kan bibeholde spændingen i ligaen så længe som muligt.

- Det er en skam, vi halter så langt efter. Jeg mener oprigtigt, at vores spil er bedre end til at være 10 point bagud, men det er vi og det må vi leve med. Afstanden er hvad den er, så lad os gøre arbejdet færdigt, siger Pep Guardiola.