Super-comeback i Real-sejr

Angel di Maria på måltavlen med superkasse i overlegen Real Madrid-sejr

Angel di Maria vendte tilbage med scoring efter to måneders skadespause. (Foto: AP/Andres Kudacki)
Angel di Maria vendte tilbage med scoring efter to måneders skadespause. (Foto: AP/Andres Kudacki)

Angel di Maria vendte efter to måneders skadespause tilbage til Real Madrid-mandskabet, der ganske problemfrit lørdag aften besejrede bundholdet Racing Santander med 4-0 i den spanske liga.

Og det gjorde den 24-årige, argentinske wing med succes, idet han blot ti minutter efter sin indskiftning midt i anden halvleg flot gjorde det til 3-0.

Angel di Maria modtog bolden i højresiden, trak ind i banen og elegant drejede bolden ind i det lange hjørne. Og så var den kamp endegyldigt lukket.

Hvis den da ikke reelt set var det allerede efter seks minutters spil, da Cristiano Ronaldo med sit 28. ligamål i 23 kampe i denne sæson bragte hjemmeholdet foran på hovedstød.

13 point foran Barcelona
Racing blev allerede før pausen reduceret til ti mand, da Domingo Cisma blev forevist sit andet gule kort for hånd på bolden, og så havde Real endnu lettere spil, end de havde haft inden.

Karim Benzema øgede kort før pausefløjtet til 2-0 med et elegant lille chip over Racing-keeperen, og så skulle resten nærmest bare overstås.

I slutminutterne kunne Karim Benzema gøre det til slutresultatet 4-0 på et afrettet spark med sit 12. sæsonmål, før Angel di Maria sluttede kampen med at blive offer for en hård tackling..

Madrilenerne har efter den ottende sejr i træk nu et forspring på hele 13 point til Barcelona, der søndag møder Valencia på hjemmebane i rundens topbrag.

0 kommentarer
Vis kommentarer