Guardiola i tvivl om Barcelona-fremtid

FC Barcelonas træner Josep Guardiola har ikke besluttet, om han ønsker at forlænge kontrakten med klubben

Der går stort set ikke en uge, uden at Josep Guardiola må svare på sine fremtidsplaner - således også i denne uge (Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza)
Der går stort set ikke en uge, uden at Josep Guardiola må svare på sine fremtidsplaner - således også i denne uge (Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza)

Josep Guardiola kan ikke beslutte sig for, om han har lyst til at tage en sæson mere som træner for de spanske Champions League-vindere FC Barcelona.

- Jeg ved det ikke endnu. Hvis klubben har brug for et hurtigt svar, var jeg tvunget til at beslutte mig, for klubben er vigtigst. Men jeg har endnu ikke fået en deadline, siger Pep Guardiola ifølge AFP.

Guardiolas kontrakt udløber til sommer.

Den 41-årige spanier overtog styringen med Lionel Messi, Andreas Iniesta og de andre Barcelona-stjerner i 2008 efter en sæson i spidsen for klubbens B-hold.

Nødt til at føle efter
Siden er det blandt andet blevet til tre spanske mesterskaber og to Champions League-titler, men det ser ikke helt så overbevisende ud i denne sæson, hvor Barcelona er 10 point efter rivalerne Real Madrid i Primera Division.

Spanierens tøven omkring forlængelsen handler en mavefornemmelser.

- Jeg bliver nødt til at føle efter. Det er det enkle svar, siger Pep Guardiola.

FC Barcelona kan stadig nå at forsvare Champions League-trofæet, og catalonierne kan også vinde den spanske pokalturnering Copa del Rey, hvor de møder Athletic Bilbao i finalen 25. maj.