Hattick-Ronaldo bragede sejren til Madrid

Real Madrid endnu tættere på mesterskabet efter tre mål af Ronaldo

Ronaldo jubler over et af sine tre mål. (Foto: AP)
Ronaldo jubler over et af sine tre mål. (Foto: AP)

Real Madrid var rystet, men overvandt chokstarten og satte søndag aften gæsterne fra Levante på plads med en sejr på 4-2.

Cristiano Ronaldo blev kampens store spiller med tre mål - det ene et fantastisk langskud.

Med sejren er José Mourinhos mandskab godt på vej mod det spanske mesterskab, for efter FC Barcelonas overraskende nederlag lørdag aften til Osasuna er Madrid-holdet hele 10 point foran de forsvarende mestre i Primera Division-tabellen.

Levante, som overraskende ligger på fjerdepladsen i ligaen, men er over 20 point efter Real Madrid, rystede værterne med et hurtigt 1-0-mål efter små fem minutters spil.

Real Madrid skulle vente helt til kort før pausen, inden 1-1-udligningen kom. Udeholdets Vicente Iborra gav et straffespark væk, blev derefter udvist med sit andet gule kort og kunne så se Cristiano Ronaldo udligne til 1-1 fra 11-meter-pletten.

Og når først Ronaldo har fået færten af mål, stopper portugiseren sjældent. Kort efter pausen gjorde han det til 2-1, og så var det reelt bare et spørgsmål om sejrens størrelse.

Ronaldo gjorde det også til 3-1, inden Arouna Koné reducerede og skabte en smule spænding igen. Men den franske angriber Karim Benzema satte midtvejs i anden halvleg endegyldigt tingene på plads med 4-2-målet.

Selv om der resterer 16 spillerunder, så må Real Madrid-spillerne efterhånden tænke, at guldet er så godt som sikret.

I de første 22 spillerunder har holdet blot sat point til i tre kampe, så intet tyder på, at et forspring på 10 point bliver smidt væk.

0 kommentarer
Vis kommentarer