Barca hænger på i toppen

Messi scorede det afgørende mål i Barcelonas livsvigtige hjemmesejr over Real Sociedad og hænger på i toppen

De forsvarende spanske mestre fra FC Barcelona nægter at opgive drømmen om endnu et spansk mesterskab og formåede lørdag med en snæver sejr på 2-1 over Real Sociedad at sørge for, at førerholdet fra Real Madrid fortsat kan nås.

Lionel Messi sendte den afgørende scoring i mål efter 71. minutters spil efter en flot stikling fra Dani Alves.

Kort tid efter argentinerens scoring formåede udeholdet dog at reducere og var i resten af kampen tættere på at udligne, end FC Barcelona var på at cementere sejren.

Det er ikke første gang, David Beckham ser rødt. Her bliver han udvist af danske Kim Milton Nielsen ved VM i 1998. (Foto: AP) Sport på vrangen - 4. feb. 2012 - kl. 16:14 David Beckham udvist i miniput-kamp

Allerede efter ni minutters spil satte Barcelonas unge offensivspiller Christian Tello ellers gang i det, der umiddelbart kunne ligne en walk over for Josep Guardiolas mandskab.

Men så let skulle det altså ikke gå. I store dele af anden halvleg præsterede Barcelona endda et godt stykke under den vanlige standart og lignede til slut mest af alt et hold, der bare ønskede, at kampen ville blive fløjtet af.

Ramos matchvinder for Real
Flere nærgående forsøg fra Real Sociedads offensive kræfter blev dog afværget, og dermed er førerholdet fra Real Madrid fortsat inden for rækkevidde i kampen om mesterskabet.

Se også: Guardiola i tvivl om Barcelona-forlængelse

Tidligere lørdag aften lagde hovedstadsklubben maksimalt pres på Barcelona i den bedste spanske fodboldrække, da Jose Mourinhos mandskab med en pligtsejr på 1-0 på udebane mod Getafe øgede føringen ned til Barcelona til 10 point.

Se også: Ronaldo indblandet i mafia-sag

For en sjælden gangs skyld blev Sergio Ramos matchvinder for madrilenerne, da han headede gæsterne i front efter 20 minutter i forbindelse med et hjørnespark.

Selv om Real Madrid-stjernerne pressede på for at punktere spændingen, så lykkedes det ikke for hverken Cristiano Ronaldo eller Karim Benzema at udnytte flere gode tilbud.

Med Barcelonas hjemmebanesejr har de nu syv point op til arvefjenderne fra Madrid.

0 kommentarer
Vis kommentarer