Annonce:
Annonce:

Ronaldo hånes i spansk medie

Real Madrids stjernespiller Cristiano Ronaldo spillede ikke op til vanlig standard i nederlaget til FC Barcelona, og det får han i dén grad at høre for i sportsavisen Marca

Cristiano Ronaldo lykkedes ikke med meget i lørdagens El Clásico. (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo lykkedes ikke med meget i lørdagens El Clásico. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Real Madrid kunne have taget et stort skridt mod det spanske mesterskab, hvis de havde besejret titelrivalen FC Barcelona hjemme på Bernabeu lørdag aften.

I stedet blev det til et 3-1-nederlag i en kamp, hvor Cristiano Ronaldo ikke kom på scoringstavlen, men brændte flere gode tilbud og generelt ikke spillede op til sin vanlige, høje standard.

Besat af at blive årets spiller
Det bliver der nu skældt ud over i spansk presse, hvor især den Real Madrid-venlige sportsavis Marca har bestemt sig til, at portugiseren trænger til en overhaling.

Klummeskribenten Roberto Palomar skriver bl.a. at Ronaldo kun spiller for sig selv, og at han vil gøre alt for at blive årets spiller, hvilket eksempelvis får ham til at skyde på mål, selv om han kan afleverer til medspillere i langt bedre scoringspositioner.

Side om side
- Klubben bliver nødt til at bestikke Ronaldo til at opføre sig som en fodboldspiller og ikke som et barn. Cristiano vil have Ballon d'Or for enhver pris, og er så besat, at han tror, den eneste måde at få den på er at spille sit eget spil, skriver Marca, som har næsten tre mio. daglige læsere.

Efter El Clásico ligger Barça og Real Madrid side om side på førstepladsen i La Liga, men Real Madrid har spillet en kamp færre end rivalen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: