Annonce:
Annonce:

Barca-træner: Det var nemmere end ventet

Pep Guardiola og Jose Mourinho understreger, at intet er afgjort i La Liga trods Barcelonas sejr i El Clasico.

Barcelona vandt for syvende gang i træk over Real Madrid i La Liga. Men begge trænere nedtoner betydningen af sejren (AP Photo/Andres Kudacki)
Barcelona vandt for syvende gang i træk over Real Madrid i La Liga. Men begge trænere nedtoner betydningen af sejren (AP Photo/Andres Kudacki)
Annonce:
Følg Fodbold

Det lykkedes lørdag FC Barcelona at slå Real Madrid med 3-1, selvom madrilenerne chokstartede med et mål efter blot 23 sekunder.

Efter kampen var Barcelona-træner, Pep Guardiola, hurtigt til at nedtone betydningen af sejren mod Real, som ellers havde vundet 15 kampe i træk før opgøret.

- Real fører ligaen igen, hvis de slår Sevilla. Det giver ikke mening at være 'mester' i november eller december, siger han.

- Jeg troede, at det ville blive sværere for os. Det var en kamp, hvor vi altid ville få brug for noget held, siger Guardiola.

Real Madrid kan generobre førstepladsen
Barcelona fører nu La Liga foran Real Madrid på en bedre målscore. Begge hold har 37 point, men Barcelona har spillet 16 kampe, hvilket er én mere end Real.

- Madrid skaber altid chancer, sådan har det været hver eneste gang, jeg har spillet her, men overordnet er jeg tilfreds med, hvordan kampen forløb, siger Guardiola.

- Jeg tror ikke, at dette resultat vil forurolige Madrid, de kommer over det og vil fortsat være den største rival. Intet er afgjort nu, og det ville det heller ikke være, hvis vi havde tabt, siger Barcelona-træneren.

Mou: Vi havde styr på vores følelser
Real Madrids træner, Jose Mourinho, forsøgte også at nedtone nederlagets betydning.

- Spillerne er triste, men rolige. Før kampen sagde vi, at vi havde styr på vores følelser, og at det ikke ville forandre sig, hvis vi kom seks point foran eller endte a point i ligaen, siger han.

- Vi har kun tabt en kamp, og hvis vi vinder den næste, så fører vi igen, siger Mourinho.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: