Mourinho: Her er verdens bedste angribere

Den altid rapkæftede José Mourinho fra Real Madrid udnævner sine egne målmagere som de bedste på grønsværen

Mournho er sikker på, at han selv har verdens bedste angriber. (Foto: AP/Andres Kudacki)
Mournho er sikker på, at han selv har verdens bedste angriber. (Foto: AP/Andres Kudacki)

Real Madrid, der rider på en bølge i både spansk og international fodbold, råder over verdens to bedste angribere lige nu.

Det mener kongeklubbens kontroversielle træner, José Mourinho, som udpeger duoen Karim Benzema og Gonzalo Higuain som klodens skarpeste.

Faktisk står han med et regulært luksusproblem før lørdagens lokalbrag mod Atlético Madrid, hvis han skal vælge den ene frem for den anden, lyder det.

- Jeg er glad for at skulle have denne tvivl mellem Benzema and Higuain. Jeg håber på, at have det samme problem, indtil sæsonen slutter, siger Mourinho til fifa.com.

- Jeg har de to bedste angribere i verden, tilføjer han.

Nettet 11 gange
Benzema har lavet syv ligamål og fire i Champions League, mens Higuain har nettet 11 gange i La Liga og én enkelt gang på den europæiske arena i denne sæson.

Real Madrid, som har henvist FC Barcelona til en andenplads i den hjemlige liga, kørte tirsdag aften Dinamo Zagreb midt over 6-2 foran et begejstret publikum på Santiago Bernabeu.

Endda uden stjernespilleren Cristiano Ronaldo og den faste målmand Iker Casillas.

Undervejs satte Real Madrid et par imponerende rekorder. Det stod 3-0 allerede efter ni minutter, og det er den hurtigste 3-0-føring i Champions League.

Og da Özil nettede til 4-0 efter blot 20 minutters spil nåede madrilenerne den hurtigste 4-0 føring nogensinde i turneringens historie.

Den spanske kongeklub er det eneste hold, som indtil videre har vundet alle kampe i Champions League-turneringens gruppespil i dette efterår.