Fire mål i Barcelona-opvisning

To skarpe midterforsvarere og to angribere stod bag Barcelonas solide 4-0-sejr over Zaragoza

Magiske Messi nåede sin 15 La Liga-træffer i sæsonen (Foto: AP/Manu Fernandez)
Magiske Messi nåede sin 15 La Liga-træffer i sæsonen (Foto: AP/Manu Fernandez)

Det kan lyde mærkeligt at kalde det endnu en dag på kontoret, når man vinder 4-0. Men alligevel må det være den rette betegnelse at sætte på Barcelonas sejr over Zaragoza i dag.

Hjemme på Camp Nou blev Zaragoza nemlig aldrig nogen trussel, og uden for alvor at skrue op for blusset kunne Barcelona spille sig til en sikker og komfortabel sejr over et svagt udehold.

Puyol og Pique på tavlen
Det er bestemt ikke hverdagskost, at Gerard Pique eller Carles Puyol finder vej til målscorerens rolle. Men i dag ville de begge lege med, og bidrog til halvdelen af Barcelonas mål og lod holdets angribere om den anden halvdel.

Gerard Pique var første mand på pletten, da han kom først på et frisparksindlæg og headede føringen i kassen og satte gang i Barça-maskinen.

Lionel Messi smed mere kul på kraftværket med sin scoring kort inden pausen, da Cesc Fabregas fandt den lille argentiner, der med højrebenet sendte sin 15. scoring i Primera Division i nettet.

Efter pausen var det så Puyol, der gjorde sin makker i midterforsvaret kunsten efter. I to omgangen fik han skovlet 3-0-scoringen ind små ti minutter inde i halvlegen.

Statisterne fra Zaragoza
Zaragoza var hele vejen igennem som en hund i et spil kegler, og havde intet at byde på idag. De skulle blot prise sig lykkelige for, at Barcelona ikke holdt dampen oppe igennem alle kampens 90 minutter, for så kunne det have set rigtig grimt ud på måltavlen.

Indskiftede David Villa ville også lege med i Barcelonas opvisning, og da et indlæg fra Cuenca blev rettet af, endte han helt fri på bagerste stolpe og kunne med et flyvende hovedstød bringe de spanske mestre foran med 4-0.

Til sidste var Barcelona tæt på endnu en scoring, men lod sig i dag 'nøjes' med de fire mål og de tre point. Sejren bringer dem midlertidigt a point med Real Madrid i tabellen, der møder Valencia i aftenens sene kamp i Spanien.