Komplot mod Laudrup

Afsløring: Michael Laudrups værste kritiker blev betalt af Mallorcas sportsdirektør

Michael Laudrup havde umulige arbejdsbetingelser på Mallorca. (Foto: Jonas Nyrup)
Michael Laudrup havde umulige arbejdsbetingelser på Mallorca. (Foto: Jonas Nyrup)

PALMA (Ekstra Bladet): Fortællingen om Michael Laudrups brud med RCD Mallorca ryster fortsat både lange knive og skeletter ud af skabet.

Ekstra Bladet kan i dag fortælle, at en del af den kritik og uro, der fik Laudrup til at sige op i RCD Mallorca, var både bestilt og betalt af klubben selv.

Dokumenter viser, at Michael Laudrups værste kritiker i spansk presse har været på lønningslisten hos Laudrups chef, sportsdirektøren Lorenzo Serra Ferrer, lige siden danskerens ansættelse.

Nadal følger Laudrup ud af Mallorca

Med andre ord har Serra Ferrer finansieret den pågældende kritiker, Tomeu Maura, og ifølge iagttagere bestilt tilsvininger af den træner, han selv hentede til klubben.

Blot et dække
Nogle af Ekstra Bladets kilder på Mallorca vurderer, at Serra Ferrer ligefrem har finansieret en smædekampagne mod Laudrup og decideret betalt journalisten Tomeu Maura for at nedgøre og ydmyge Laudrup både som person og træner.

Smædekampagnen blev øjensynligt sat ind, da Serra Ferrer følte sig trådt over tæerne af sin danske træner og besluttede sig for at manifestere sin egen magt og søge opbakning til at presse Laudrup ud.

Avisen La Veu de Mallorca beretter, at Tomeu Maura har fået omkring 2500 euro (18.600 kroner ) + moms om måneden, siden Serra Ferrers tiltrædelse for 13 måneder siden. 2500 euro plus moms er også beløbet på den faktura, som Ekstra Bladet har skaffet som dokumentation i sagen. Beløbet svarer til mindst det dobbelte af en gennemsnitlig spansk månedsløn.

Officielt er betalingerne faldet for annonceplads i to medier med tilknytning til Tomeu Maura, men betalingen for annonceplads er blot et dække, mener Ekstra Bladets kilder, dr vurderer prisen som alt for høj i forhold til bl.a. det ringe læsertal.

Læs mere om komplottet mod Michael Laudrup i Ekstra Bladet torsdag...

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers