Morten Olsen: Laudrup-exit er velovervejet

Landstræner Morten Olsen mener ikke, at Michael Laudrups trænerkarriere er i fare efter opsigelsen i Mallorca

Morten Olsen tror ikke, at Laudrups farvel til Mallorca kommer til at betyde det store for Laudrups trænerkarriere. (Foto: Rumle Skafte)
Morten Olsen tror ikke, at Laudrups farvel til Mallorca kommer til at betyde det store for Laudrups trænerkarriere. (Foto: Rumle Skafte)

- Det er en beslutning, som Michael ikke bare har overvejet én gang, men 10 gange, siger Morten Olsen, da han bliver konfronteret med nyheden om Michael Laudrups opsigelse på Mallorca.

Umiddelbart får Laudrups exit fra ferieøens fodboldhold dog ikke Morten Olsen til at tro, at Laudrups trænerkarriere er i fare.

Stopper hver dag
- Sådan er trænerverdenen. Trænere fyres og stopper hver dag, og det ændrer ikke det store for Michael, siger Morten Olsen.

Begrundelsen til Laudrups ønskede exit fra Mallorca ligger i de mange måneders stridigheder med sportsdirektør Serra Ferrer.'

Læs også: Laudrup: Jeg har været frustreret i måneder

Forholdet mellem Ferrer og Laudrup endte med at blive så dårligt, at sidstnævnte altså endte med at bede klubbens præsident om at blive løst fra sin kontrakt.

Det oplyste Laudrup tidligere i dag på en pressekonference.

Trods stridighederne med sportsdirektøren havde Laudrup spillertruppens, samt store dele af bestyrelsens og den daglige ledelses opbakning.