Mallorca-spiller: Vil følge Laudrup i døden

Michael Laudrup har enorm opbakning fra sine spillere. Truppen har meldt ud, at gårsdagens sejr var for at redde danskeren fra fyring

Spillerne er vilde med Laudrup, og har meldt ud, at gårsdagens sejr ikke var for klubben men for deres danske træner. (Foto: Lars Poulsen)
Spillerne er vilde med Laudrup, og har meldt ud, at gårsdagens sejr ikke var for klubben men for deres danske træner. (Foto: Lars Poulsen)

Rygterne vil vide, at Michael Laudrup med stor sandsynlighed bliver fyret som træner i Mallorca efter et bestyrelsesmøde mandag aften.

Læs også: Fyres Laudrup i aften?

Det sker på opfordring fra storaktionæren Lorenzo Ferrer, som har haft et horn i siden på danskeren siden 2. september, hvor Laudrup kritiserede ham i særdeles skarpe vendinger.

Spillede for Laudrup
Men hvad 'ambassadøren' mangler i opbakning fra klubbens ledelse, får han i overflod fra de spillere, som han træner dag ud og dag ind.

Ifølge spanske medier står en samlet spillertrup 100 procent bag Michael Laudrup, og inden kampen mod Real Sociedad søndag meldte truppen ud, at kampen bare skulle vindes - ikke for klubbens skyld, men for Laudrups.

Flere af profilerne lægger ikke fingrene imellem, når de skal forklare, hvor stor deres respekt for danskeren er:

Vil hjælpe Laudrup
- Jeg vil følge den træner i døden, på grund af den tillid han har vist mig. Vi unge spillere skal og vil returnere den hjælp, han har givet os, siger angriberen Emilio Nsue til futbolbalear.es.

Laudrup har under hele konflikten med Ferrer haft spillernes opbakning, selv om en del af hans kritik gik på, at han ikke var tilfreds med det spillermateriale, han fik stillet til rådighed.

Spillerne gjorde deres for at redde ham, da de slog Real Sociedad søndag. Om det var nok, finder de ud af mandag aften.