Laudrup: Ændrer ikke det store

- Det bliver svært at få ro her, hvis ikke umuligt, lød det fra en smilende, men træt Michael Laudrup efter dagens sejr over Real Sociedad

Michael Laudrup ligner ikke en mand, der holder længe som træner i Mallorca - trods dagens sejr. (Arkivfoto: AP/Manu Fernandez)
Michael Laudrup ligner ikke en mand, der holder længe som træner i Mallorca - trods dagens sejr. (Arkivfoto: AP/Manu Fernandez)

PALMA (ekstrabladet.dk): Nok hentede RCD Mallorca i dag tre vigtige point med 2-1-hjemmesejren over Real Sociedad, og nok smilede Michael Laudrup på en kort pressekonference efter kampen, men den danske Mallorca-træner virkede stadig, som om han har indstillet sig på en fyring.

- Jeg er fantastisk glad for sejren. Havde vi tabt, havde det været fire nederlag på stribe, og så havde man måske haft grobund for at tage en beslutning som i andre klubber efter fire nederlag i fem kampe.

Læs også:
Kunstigt åndedræt til Laudrup
Laudrup: Mine dage er talte

- Nu tabte vi så ikke, så nu ligger vi ok med mange hold under os, men det ændrer ikke det store billede. Det bliver svært at få ro her, hvis ikke umuligt, lød det fra den fyringstruede træner, der i går udtalte, at det nærmere er et spørgsmål om 'hvornår', end 'om' han bliver fyret.

- Hånden på hjertet - regner du med at sidde på bænken mod Osasuna?

- Jeg kan ikke svare andet end, at så længe jeg sidder her, er det, fordi jeg er her, siger Michel Laudrup.