Nedturen fortsætter for Laudrup

Mallorca kan fortsat ikke lave mål, det kunne Villarreal, og så endte det med endnu et nederlag for Michael Laudrups spanske klub

Det kan være svært at finde en grimasse, der kan passe for Michael Laudrup (Foto: All Over Press/Getty Images)
Det kan være svært at finde en grimasse, der kan passe for Michael Laudrup (Foto: All Over Press/Getty Images)

Det begynder at ligne enden på Michael Laudrups ophold i Mallorca. Fronterne har længe været trukket skarpt op mellem den danske cheftræner og sportsdirektør Lorenzo Serra Ferrer, hvor de spanske medier har spekuleret i, at en fyring af danskeren kan ligge lige om hjørnet.

Den lokale avis Mallorca Diario mente, at et nederlag til Villarreal i aftenens kamp kunne udløse en fyreseddel for danskeren.

Se også: Fyring truer Laudrup

Og det forventelige nederlag til Villarreal kom da også. Den gule ubåd satte endnu et søm i Michael Laudrups ligkiste, da de med to tidlige mål i hver halvleg sikrede sig de tre point hjemme på Madrigal.

I første halvleg var der spillet otte minutter, da Giuseppe Rossi sendte sig selv på tavlen. Italieneren modtog en dyb stikning og passerede gæsternes keeper, der var kommet alt for langt ud af sit mål, og ikke fik lukket ordentlig af.

Otte minutter inde i anden halvleg var det så angrebskollega Nilmar, der var skarp. Han afdriblede Mallorca-målmanden og sendte scoringen i det tomme net til en 2-0-føring.

Mallorca mangler mål
Kampen afslørede igen Mallorcas akutte angrebsproblem, hvor Laudrup virkelig mangler en mand, der kan skabe det uventede og sætte gang i målscoringen. Øboerne fik ellers bolden i nettet i anden halvleg, men målet blev lavet i klar offside-position, og blev derfor korrekt annulleret.

Villarreal sikrede sig sæsonens første sejr med de 2-0, som kampen endte, og bevægede sig opad i Primera Division, mens Mallorca fortsat kun kan se tilbage på en enkelt sejr og et enkelt mål i sæsonens fire første kampe.

Krisen er i hvert fald ikke blevet mindre på ferieøen.