Laudrup: Derfor sagde jeg nej

Michael Laudrup har ingen aktuelle tilbud på hånden men fastholder, at han har en plan efter afvisning af landstræner-jobbet

Foto: AP
Foto: AP

PALMA (Ekstra Bladet): Med sit nej til DBU og landsholdet risikerer Michael Laudrup i yderste konsekvens at stå arbejdsløs til sommer.

Alt tyder på, at han ikke får sin kontrakt i RCD Mallorca forlænget, og hans afvisning af DBU’s tilnærmelser dækker ikke over et bedre tilbud.

Han har ikke andet arbejde på hånden.

– Hvis spørgsmålet går på, om jeg allerede har et job fra en eller anden dato, må jeg sige nej. Det har jeg ikke, siger Michael Laudrup.

Med sine øvrige udmeldinger om fremtiden åbner han en hel flanke af spekulationer om, hvad han nu skal lave, når han ikke vil være landstræner. Men det største danske fodboldnavn nogensinde vil ikke nærmere ind på grunden til sin afvisning af DBU, end at hans planer går i en anden retning.

– Der er mange muligheder, og det, jeg siger, er den bredest mulige måde at komme ud med budskabet: Mine planer går i en anden retning end landsholdet, og så kan man så spekulere videre om det.

– Betyder det, at du har besluttet dig for, at du vil fortsætte som klubtræner?

– Det eneste, jeg vil sige, er, at det betyder, at mine planer går i en anden retning. Og hvad de planer så er, kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt. Vi er stadig kun i september måned, og jeg har ikke til sinds at gå dybere ind i, hvad jeg mener med det – ud over at vi nu kan stoppe spekulationerne i forhold til landsholdet, siger Michael Laudrup.

Læs også:

Kun en udlænding kan afløse Olsen

Laudrup har tidligere forklaret, at han holder så meget af Spanien, at han har fravalgt job i mesterklubber i andre lande for blive træner i sit andet fædreland.

En fremtid som træner i Spanien er det mest sandsynlige.

Læs også:

Spansk ekspert: Stadig job til Laudrup

Tidligere udtalelser fra Laudrup kan dog også tolkes i den retning, at han kunne tænke sig et job som sportsdirektør. Eller vende tilbage til jobbet som fodboldkommentator, som han havde (ESPN og Viasat) som han havde før sin ansættelse på Mallorca.