Puyol vender døvt øre til kritik af Barca

Efter to gange uafgjort har kritiske røster ramt FC Barcelona, men anfører Carles Puyol gider ikke høre det

Starten på sæsonen har bragt et par skuffelser hos drømmeholdet FC Barcelona, men der er hverken krise eller problemer trods to uafgjorte kampe i streg, forsikrer anfører Carles Puyol.

- Vi har det godt, og vi lytter ikke til, hvad folk uden for klubben siger, siger klubbens spanske forsvarsspiller.

Barcelonas defensive general indrømmer dog gerne, at han hev sig selv i krøllerne, da holdet måtte nøjes med 2-2 i Champions League-kampen mod AC Milan tirsdag aften.

- Der var frustrationer på holdet, og det gav en dårlig smag i munden, men vi er allerede kommet videre. Før kampen var vi ikke de bedste, og nu er vi heller ikke de værste, siger Carles Puyol.

I sidste sæson vandt Barcelona både den hjemlige liga og Champions League, men spillet har haltet en smule i denne sæson.

Skal være mere koncentrerede
I weekenden spillede Barcelona skuffende 2-2 ude mod Real Sociedad, efter Barcelona havde været foran 2-1.

Også tirsdag aften var de spanske mestre foran 2-1 over AC Milan, men i overtiden udlignede Thiago Silva og efterlod Carles Puyol med frustrationer og ambitioner om forbedringer.

- Vi vil vinde, så meget vi kan, men det er rigtigt, at vi skal være mere koncentrerede i standardsituationer. Vi skal sikre os, at modstanderne ikke får bolden og scorer, siger Carles Puyol.

Barcelona møder Osasuna lørdag på Camp Nou.