Mallorca: Laudrup bliver

Ledelsen i Mallorca bakker Michael Laudrup op, og derfor er en snarlig afsked ikke realistisk, siger klubbens direktør

Michael Laudrup fortsætter efter alt at dømme som træner på ferieøen. (Foto: AP)
Michael Laudrup fortsætter efter alt at dømme som træner på ferieøen. (Foto: AP)

Når Michael Laudrup klokken 18 møder til træning efter sit weekendophold i Danmark, har han IKKE en opsigelse i baglommen.

RCD Mallorcas administrerende direktør Pedro Terrasa, slår fast, at Laudrup bliver som træner - i hvert fald ind til videre.

Læs også: Laudrup under angreb: Pengegrisk løgner.

- Vi har snakket sammen, og vi har analyseret problemerne. Laudrup bliver, men krisen er ikke slut, siger Terrasa til TV-stationen IB3.

Opbakning i kulissen
Dermed bekræfter han Ekstra Bladets historier om, at det helt afgørende for Laudrups videre virke på ferieøen er, hvilken opbakning han får fra ledelsen i de kommende dage. Ledelsen har i kulisserne erklæret sin opbakning til Laudrup, og nu skal de så stå ved den på et forestående krisemøde.

Læs også: Derfor gik Laudrup til angreb.

- Vi ved, der er et problem, og det kan ikke skjules. Det første punkt på dagsordenen er selvkritik, siger Pedro Terrasa.

Michael Laudrup fremtid som Mallorca-træner har været til voldsom debat, siden danskeren på et pressemøde i fredags gik i totalangreb på klubbens sportsdirektør, vicepræsident og storaktionær Lorenzo Serra Ferrer. Ifølge Laudrup gør han sit job meget dårligt på en lang række områder, heriblandt omkring transfers til vigtige positioner på holdet.