Mallorca: Din trup er meget god, Laudrup

Laudrup har kritiseret Mallorcas indkøbspolitik - eller mangel på samme. Nu svarer klubben igen. Læs klubbens reaktion på Laudrups angreb

Michael Laudrup er frustreret i Mallorca. (Foto: Lars Poulsen)
Michael Laudrup er frustreret i Mallorca. (Foto: Lars Poulsen)

PALMA (ekstrabladet.dk): Michael Laudrup, træner i Mallorca, kritiserede fredag klubbens ledelse i meget skarpe vendinger.

På pressemødet kritiserede Laudrup klubbens sommerindkøb og den sportslige ledelse for at reagere for langsomt.

RCD Mallorca har reageret på Laudrups usædvanligt skarpe udtalelser og udsendt følgende meddelelse i kølvandet på trænerens kritik:

”Vi ønsker at gøre følgende klart for vores fans og sympatisører: Klubben og dens fremtidige rentabilitet står over personlige interesser. Derfor forpligter RCD Mallorca sig til en politik som indbefatter stram økonomisk og sportslig styring, som kan besværliggøre nogle af klubbens strategiske målsætninger. På den anden side er det vigtigt at understrege, at den trup vi har samlet til sæsonen 2011/2012 er meget konkurrencedygtig og i stand til at opnå de opstillede målsætninger."

Michael Laudrup udtrykte på et pressemøde i går stor frustration over transfervinduets forløb:

– Det var for fanden også det, der skete for syv måneder siden. Det er jo fuldstændig deja-vu. Sådan kan man jo ikke arbejde, sagde Laudrup om de sende indkøb.

Læs også: Laudrup i åben krig med chefen Laudrup i åben krig med chefen

Det er åbent for fortolkning, om det skal forstås som en opfordring til Laudrup om at knytte sylten eller som en advarsel til sportsdirektør Lorenzo Serra Ferrer om at koncentrere sig mere om sit job end om at positionere sig selv. Når Laudrup møder til træning med sine ikke-landsholdsspillere på mandag, vil han formentlig blive klogere på det.