Zlatan-agent: Real Madrid er interesseret

Zlatan Ibrahimovics agent bekræfter, at den spanske storklub er interesseret i den svenske superangriber

Vender Zlatan retur til spansk fodbold? (Foto: AP)
Vender Zlatan retur til spansk fodbold? (Foto: AP)

Zlatan Ibrahimovics ophold i Barcelona blev bestemt ikke en succes, og den svenske angriber skiftede derfor til AC Milan, hvor han igen fik gang i målscoringen. Trods hans manglende succes i spansk fodbold er Zlatan stadigvæk et yderst interessant navn hos topklubberne i Primera Division.

Real Madrid er i hvert fald interesseret i Ibrahimovic. Det bekræfter Zlatans agent.

- Ja, de er er interesserede. Zlatan er verdens bedste, og findes på ønskelisten hos mange klubber, siger Mino Raiola til expressen.se

- Alt er muligt. De kan købe Zlatan for så mange penge, som de ønsker. De er verdens rigeste klub, så selvfølgelig er det muligt. Alt er muligt for Real Madrid.

Læs også: Zlatan: Jeg er verdens bedste

Jose Mourinho havde stor succes med Zlatan Ibrahimovic i deres fælles tid i Inter, og det er det samarbejder, som portugiseren gerne vil genoptage. Og så er det blot en ekstra bonus, hvis Real Madrid kan få det ud af Zlatan, som ærkerivalerne fra Barcelona ikke kunne.

Agenten vurderer i øvrigt, at Zlatan er lige så meget værd som Cristiano Ronaldo, så den spanske kongeklub skal virkelig grave dybt i pengepungen, hvis de ønsker at erhverve den svenske profil.

0 kommentarer
Vis kommentarer