Real Madrid får reserve-pokal

Det oprindelige trofæ gik i ti stykker, da Sergio Ramos tabte trofæet under fejringen af pokaltitlen

Cristiano Ronaldo med trofæet, inden det kom i Sergio Ramos' hænder .. (foto: AP)
Cristiano Ronaldo med trofæet, inden det kom i Sergio Ramos' hænder .. (foto: AP)

Real Madrid har fået en kopi af det oprindelige Copa del Rey-trofæ til udstilling i museet på Santiago Bernabeu, efter at Sergio Ramos ødelagde det oprindelige trofæ under fejringen af pokaltriumfen i 'Kongens Pokal' onsdag nat i Madrid.

Forsvarsspilleren tabte det 15 kg tunge trofæ fra toppen af spillerbussen, hvorefter bussen kørte det over foran tusindvis af madrilenere, der fejrede 1-0-sejren over Barcelona.

Ifølge den spanske radiostation Cadena Ser gik pokalen i ti stykker, men klubbens juveler oplyser, at der hele tiden været en kopi klar.

- Jeg laver altid en kopi, hvis der skulle ske noget uventet, så kongen ikke skulle stå uden et trofæ at overrække. Den har været klar længe, siger juveleren Federico Alegre til avisen El Mundo.

Den slags sker ...
- Pokalen har mistet nogle stykker, soklen er ødelagt, og resten er bulet. Jeg er hverken ked af det eller sur ... den slags sker. Det er bare endnu en anekdote at fortælle i fremtiden, siger juveleren, der vil forsøge at reparere den ødelagte pokal.

Til gengæld er der ikke dukket noget nyt op om, hvor meget Sergio Ramos har måttet bøde til holdets bødekasse for sin dumhed. Men han slipper nok ikke med hverken en omgang øl eller en citronmåne til deling ...

I øvrigt kunne det klæde klubben også at udstille den ødelagte pokal i museet på Bernabeu ...

Se videoklip af situationen ved at klikke på billedet ovenover artiklen.