Messis svenske ven

Den lille argentinske verdensstjerne inviterede tilfældig svensker indenfor

Albin Larsson gav sig selv et møde med verdensstjernen Lionel Messi i julegave. (Foto: Privat)
Albin Larsson gav sig selv et møde med verdensstjernen Lionel Messi i julegave. (Foto: Privat)

Den 27-årige svensker Albin Larsson fra Örebro har en historie, der vil få de fleste fodbolddrenge til at spærre øjnene op i en blanding af forbløffelse og misundelse.

Svenskeren blev nemlig juleaften lukket ind af verdens bedste fodbolspiller, Lionel Messi, da han troppede op i boldkunstnerens barndomskvarter i Rosario med et spinkelt håb om et glimt af den lille argentinske boldkunstner.

- Jeg fik hjælp af kvinden, som ejede det hotel, jeg boede på. Vi fandt hans barndomshjem, og der tænkte jeg bare, at jeg måtte banke på, fortæller Albin Larsson til Sportbladet.

- Hans mor og far åbnede og var smaddervenlige. De gav mig en adresse til Messis moster, og sagde, at han var der.

Her fandt Albin Larsson i første omgang dog ikke Messi, men fik lov til at blive hængede og vente. Og pludselig rullede en stor, sort BMW op til huset, og ud trådte verdensstjernen.

Albin fortalte om hans lange rejse, og det imponerede Messi i sådan en grad, at Larsson blev inviteret med indenfor.

Ingen Zlatan
- Så stod vi og snakkede i hans hall om alt muligt. Han var meget ydmyg og rolig - præcis som man forestiller sig, at at han skal være. Jeg ved ikke, hvor længe vi stod der. Det var et så euforisk øjeblik, siger Albin Larsson, der fortæller, at der blev talt om himmel og jord, fodbold og alt det midt imellem.

Et emne turde svenskeren dog ikke bevæge sig ind på.

- Jeg bragte ikke Zlatan på banen. Jeg ved ikke, hvordan deres forhold er, og jeg ville ikke byde op med noget negativt. Jeg havde en idé om, at det ikke var verdens bedste emne, så det undgik jeg.