TV: Laudrup tabte hadets kamp

Villarreal gjorde igen det onde ved Mallorca, da de vandt aftenens ligakamp klart - men også med hjælp fra et kontroversielt straffespark

Villarreals Giuseppe Rossi (tv.) scorede sit niende sæsonmål i 3-1-sejren. (Foto: AP)
Villarreals Giuseppe Rossi (tv.) scorede sit niende sæsonmål i 3-1-sejren. (Foto: AP)

Der var på forhånd mildest talt kold luft mellem Villarreal og Mallorca før aftenens ligakamp på El Madrigal. Det var nemlig hjemmeholdet, der før sæsonen indberettede Mallorca til UEFA på grund af klubbens dårlige økonomi, og det har Mallorca på ingen måde glemt.

UEFA valgte at smide Mallorca ud af Europa League og i stedet give pladsen til Villarreal, som ellers sluttede lige udenfor de pladser, der udløste Europa Cup-deltagelse.

Før aftenens kamp havde Mallorca så afbrudt forbindelserne til Villarreal-ledelsen, men på banen var Michael Laudrups tropper ikke i stand til at følge op på den hårde linje.

Men Mallorca var også uheldig i kampens begyndelse, da dommer Alvarez ved 1-1 dømte et kontroversielt straffespark til værterne.

Ramte Webos arm
Giuseppe Rossis frispark røg i muren, hvor den ramte Pierre Webos arm - men Webo havde på ingen måde armene i nogen usædvanlig position langt ude fra kroppen, og Mallorca-spillerne brokkede sig forståeligt nok over straffesparks-kendelsen.

Rossi scorede selv til 2-1, og herefter var der aldrig tvivl om kampens udfald. Mallorca tabte således 'hadets kamp' med 1-3 og har nu tabt tre kampe i træk i ligaen efter kampen mod det velspillende hjemmehold, der fortsat indtager tredjepladsen i ligaen efter Barcelona og Real Madrid.

Samtidig vandt Athletic Bilbao på udebane med 2-1 over Levante, mens Deportivo La Coruña spillede 1-1 med Sporting Gijon. I aften er der lokalbrag i Barcelona mellem Espanyol og FC Barcelona.

1 af 2 Michael Laudrup havde ikke meget at glæde sig over på Mallorca-bænken. (Foto: AP)
2 af 2 Villarreals Giuseppe Rossi (tv.) scorede sit niende sæsonmål i 3-1-sejren. (Foto: AP)