Annonce:
Annonce:

Laudrup kunne have valgt en mesterklub

Michael Laudrup kunne efter eget udsagn have valgt at træne en klub, der spiller med om mesterskabet. I stedet tog han til Real Mallorca med ondt i økonomien

Michael Laudrup foretrak at blive i Spanien frem for en klub, der kan spille med om mesterskaber (Foto: Ernst van Norde)
Michael Laudrup foretrak at blive i Spanien frem for en klub, der kan spille med om mesterskaber (Foto: Ernst van Norde)
Annonce:
Følg Fodbold

Michael Laudrup vil meget gerne træne et hold i Spanien. Så gerne, at han har sagt nej til flere klubber, der kan spille med om mesterskabet, for i stedet at takke ja til et job hos kriseramte Real Mallorca.

- Jeg kunne godt have været træner i et andet land i en klub, der spiller med om mesterskabet. Men så vil jeg hellere være i Spanien. Jeg føler mig hjemme på alle måder, siger Michael Laudrup til B.T.

- Jeg ved, hvad spansk fodbold står for, og landet er ikke fremmed for mig. Jeg mener også, det er utroligt vigtigt, at man som træner kan gøre sig forståelig fra første dag, fortsætter Laudrup, der mestrer det spanske sprog efter en aktiv karriere i både FC Barcelona og Real Madrid samt en trænertjans hos Getafe.

Holdet fra Mallorca slås for tiden med en kæmpe gæld og er sat under administration. Det betyder efter al sandsynlighed et begrænset transferbudget for Laudrup, der samtidig har måttet tage til takke med en løn i den lave ende af trænerskalaen.

- Økonomien var ikke det vigtigste for mig. Jeg får mulighed for at arbejde sammen med folk, der har en helt logisk tilgang til fodboldverdenen, som den ser ud nu, og samtidig kunne jeg blive i Spanien, siger Michael Laudrup, der har skrevet under på en toårig kontrakt med Real Mallorca.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: