Avis: Laudrup enig med Mallorca

Ifølge lokal avis er Michael Laudrup blevet enig med Mallorca om en aftale. Alligevel er danskeren ikke sikker på et job

Michael Laudrup - enig med Mallorca? (Foto: AP)
Michael Laudrup - enig med Mallorca? (Foto: AP)

Michael Laudrup kan være på vej til et trænerjob i spansk fodbold.

Ifølge den lokale avis Mallorca Confidencial er danskeren blevet enig med Mallorca om en kontrakt.

Men dermed trænerjob til Laudrup, der siden fyringen i Spartak Moskva har arbejdet som kommentator for flere forskellige tv-stationer, dog ikke sikret.

Aftalen skal nemlig godkendes af en administrator, der har det sidste ord i alle kontraktforhandlinger, fordi klubben på ferieøen er i alvorlige økonomiske problemer.

Klubben har en gæld på over 600 millioner og er gået i frivillig betalingsstandsning.

Derfor vil der - såfremt Laudrups træneraftale godkendes - ikke blive mange millioner til nyindkøb. Det er desuden usikkert om Mallorca, der sidste sæson sluttede på en femteplads, får lov til at benytte den plads i Europa League, som den flotte placering gav adgang til.

Ifølge en anden lokal avis, Ultimo Hora, kan Laudrup 'kun' få 3,75 millioner kroner i sæsonen på grund af klubbens økonomi.

Michael Laudrup blev fyret af Spartak Moskva i april 2009 efter cirka syv måneder i trænersædet. Før det var han en enkelt sæson i Getafe, hvor han med John Jensen som assistent havde stor succes i UEFA Cuppen.