Kold luft mellem Zlatan og Messi

Lionel Messi føler sig truet af Zlatan Ibrahimovic, der kan vise sig at blive et problem i FC Barcelona, vurderer eksperter

Josep Guardiola, cheftræner i FC Barcelona, må hellere bede til de højere magter om gode evner inden for personalepleje.

For ifølge den svenske avis Aftonbladet, er der brug for det blandt et par af de højest betalte stjerner i den catalonske storklub.

Lionel Messi og Zlatan Ibrahimovic taler ikke sammen, hvilket angiveligt skyldes, at Messi kort og godt føler sig truet af den langlemmede svensker.

Taler ikke sammen
- De taler slet ikke sammen, fortalte svensk TV4's ekspert Jesper Huusfeldt forud for 'El Clasico' søndag aften mod Real Madrid. En kamp Barcelona i øvrigt vandt 1-0 på en scoring af Zlatan Ibrahimovic.

Svenskeren har simpelthen gjort det for godt i de første måneder af opholdet i Spanien. Blandt andet 'tillod' han sig den luksus at være ude med en skade i 10 dage, begynde kampen mod Real på bænken for så at komme ind og score sejrsmålet efter bare fire minutter.

Føler sig truet
- Det er altså ikke engang noget, vi finder på. Det er et faktum. Han (Messi, red.) føler sig truet og vælger flere gange ikke at spille bolden. Desuden taler de ikke sammen uden for fodbolden, fulgte den anden ekspert og tidligere topspiller Pontus Kåmark op.

- I de seneste kampe har vi set klare tegn på, at Messi ikke vil spille bolden til Zlatan, fortalte Hussfeldt.

De hæfter sig ved, at man i mesterklubben skilte sig af med Samuel Eto'o i sommerpausen, fordi camerouneren var et problembarn - men at det kan vise sig, at han blev byttet ud med et andet (Ibrahimovic).

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere