Nu koster han 1,5 mia. kroner

Andres Iniesta har forlænget sin kontrakt med FC Barcelona frem til 2015

Andres Iniesta er blevet en af fodboldens rigtigt dyre drenge. (Foto: AP)
Andres Iniesta er blevet en af fodboldens rigtigt dyre drenge. (Foto: AP)

- Andres Iniesta er verdens bedste spiller.

Wayne Rooney var ikke i tvivl om hvem der skulle have æren, da FC Barcelona havde besejret Manchester United 2-0 i Champions League-finalen. Og i den catalanske hovedstad sætter de da også overordentlig høj pris på den sublime midtbanespiller.

Det understreges af, at den spanske landsholdsspiller er blevet værdisat til knap halvanden mia. kroner i den kontraktforlængelse, han underskrev fredag.

Her forlængede han sin kontrakt med de spanske mestre frem til 2015, og det udnyttede klubben til at hæve hans frikøbsklausul til astronomiske 200 mio. euro (ca. 1,48 mia. kroner - red.). Det skriver goal.com.

I forvejen løb Iniestas kontrakt til 2014, men med tilføjelsen af den tårnhøje klausul skulle eventuelle bejlere være skræmt langt væk.

Andres Iniesta var oprindeligt tilknyttet ungdomsafdelingen hos rivalerne Real Madrid, men rykkede til FC Barcelona, fordi hans mor var svært utilfreds med, at hovedstadsklubben havde indlogeret sønnen tæt på byens prostitutions-kvarter.

Siden er Iniesta steget til tops på fodboldhimlen, og han ligner en af hovedrolle-indehaverne, når Real Madrid søndag gæster Camp Nou til 'El Clasico'.

Du kan se FC Barcelona-Real Madrid på Canal 9 søndag klokken 19...

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere