Real Madrid i nyt pokal-flop

Fodboldmillionærerne fra Madrid var aldrig i nærheden af at slå tredjedivisionsholdet Alcorcon ud af Copa del Rey

Lassana Diarra og Real Madrid snublede over tredjedivisionsholdet Alcorcon. (Foto: AP)
Lassana Diarra og Real Madrid snublede over tredjedivisionsholdet Alcorcon. (Foto: AP)

'Impotencia'.

Overskriften på netudgaven af den store madrilenske sportsavis, Marca, sagde det hele, efter at Real Madrid tirsdag aften trods en 1-0 sejr sensationelt var sendt ud af pokalturneringen Copa del Rey af upåagtede Alcorcon, fra den tredjebedste række, Segundo B.

Underhundene havde taget et syvmileskridt mod miraklet, da holdet for to uger siden knuste et stærkt besat Madrid-mandskab med hele 4-0 i det første opgør.

Med tilhængerne i ryggen hjemme på Santiago Bernabeu skulle den plet vaskes af den hvide spilletrøje, så den trængte træner Manuel Pellegrini stillede med en - på papiret - knivskarp offensiv med Kaka, Raul, Gonzalo Higuain og Ruud van Nistelrooy.

De kunne bare ikke passere Juanma i Alcorcon-buret, der trods massiv Real-dominans holdt buret rent i første halvleg.

Efter pausen skruede værterne yderligere op for tempoet. Fru Fortuna var dog på gæsternes side. Således kunne Raul se sin afslutning prelle af mod træværket, mens Rafael van der Vaart og Ruud van Nistelrooy måtte se deres behjertertede afslutninger gå forbi mål.

Ti minutter før tid lykkedes det dog van der Vaart at få scoret til 1-0, men det var både for lidt og for sent for Real Madrid.

Nu venter der træner Pellegrini og præsident Florentino Perez den helt store tur mediernes vridemaskine og spørgsmålet er, om Pellegrini overlever den pinlige pokalexit.

Til gengæld var der ingen slinger i valsen, da Atletico Madrid på hjemmebane besejrede med 6-0 efter også at have vundet det første opgør med 2-0.

Villarreal er også videre efter knebne 2-1 mod Puertollano ligesom Valencia, Sevilla og Deportivo la Coruna alle er klar til femte runde.

1 af 3 Hva' så, senor Pellegrini: Real Madrid-træneren er en trængt mand. (Foto: AP)
2 af 3 Tag jer sammen: Den berømte 'madrista' 'Tonin el Torero' havde svært ved at kapere heltenes fiasko. (Foto: Getty Images)
3 af 3 Lassana Diarra og Real Madrid snublede over tredjedivisionsholdet Alcorcon. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere