Spanske underhunde jager sensationen

Tredjedivisionsholdet Alcorcon skal forsvare 4-0 føring i pokalopgør mod mægtige Real Madrid

Rafael van der Vaart og Co. har noget at revanchere efter den pinlige lussing i første opgør. (Foto: AP)
Rafael van der Vaart og Co. har noget at revanchere efter den pinlige lussing i første opgør. (Foto: AP)

Det lå i kortene, at det ville tage tid, inden de mange nyindkøbte fodboldstjerner i Real Madrid ville finde sammen som kollektiv.

Men at indkøringsproblemerne skulle blive så store, som det var tilfældet, da Real Madrid i forrige uge sensationelt tabte med hele 4-0 i pokalkampen mod tredjedivisionsholdet Alcorcon, det var der næppe nogen, som havde forudset.

I aften jagter madrilenerne så revanchen, mens man hos Alcorcon håber at kunne gøre arbejdet færdigt, selvom træner Juan Antonio Anquela tvivler på projektet.

- Vi kan udfordre Real Madrid på fysikken, men hvis vi mister det, hvordan skal vi så slå dem? Vi er ikke vant til så mange kampe på kort tid og vi har en smal trup., siger han og erkender, at overmagten - i hvert fald på papiret - er indiskutabel.

- Hvis de vil knuse os, så knuser de os. Hvis Madrid spiller op til deres bedste, så vil det blive meget svært for os at gå videre. De er klare favoriter. Vi håber, at vi kan vinde, men ikke i denne kamp, siger den bekymrede træner, som erkender, at overraskelsmomentet ikke kan bruges igen.

- Nu behandler de os, som om vi er AC Milan. Vi er et hold fra anden division, der gør det så godt, vi kan. Vi vil forsøge at spille vores spil, holde på bolden og huske, hvem vi spiller mod. Hvis de vil, lader de os ikke komme forbi midterlinjen, lyder det fra den ydmyge Alcorcon-træner.

Du kan følge Real Madrid-Alcorcon live på ekstrabladet.dk hereller se den på Canal 9 fra klokken 20.00...

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere