Se Messis vilde årsløn

Lionel Messi forlænger torsdag officielt kontrakten med FC Barcelona frem til 2018, når argentineren vil være 31 år

Lionel Messi stiger omkring 16 millioner kroner i løn, når han i morgen officielt forlænger kontakten med FC Barcelona til år 2018. (Foto: AP).
Lionel Messi stiger omkring 16 millioner kroner i løn, når han i morgen officielt forlænger kontakten med FC Barcelona til år 2018. (Foto: AP).

1,8 milliarder danske kroner er prisen, hvis man ønsker at købe Lionel Messi fri af FC Barcelona - og dertil kommer selvfølgelig, at han selv skal have lyst at forsøge lykken et andet sted. Hvilket intet mildest talt tyder på.

Læs også:

Se også: Ingen vil købe Lionel Messi

Torsdag forlænger den 25-årige argentiner kontrakten med sin hjerteklub frem til sommeren 2018. Til den tid vil han være 31 år. Egentlig bare en formalitet, idet kontrakten stort set blev forhandlet på plads inden jul.

Lionel Messi kan se frem til en årlig hyre på minimum 90 millioner danske kroner i ren løn, og klarer han og FC Barcelona sig godt, hvad de må siges at have for vane, kan lønnen stige med op til yderligere 30 millioner kroner.

Læs også:

Se også: Messi amok i parkeringskælder

Kontrakt-forlængelsen er den sjette i løbet af de seneste otte år og den hidtil mest indbringende. Senest har den årlige lønudbetaling fra FC Barcelona 'kun' lydt på omkring 74 millioner kroner.

Tidligere har det været fremme, at en stenrig russisk klub har forsøgt at købe Lionel Messi, men det har præsident Sandro Rusell afvist og fortalt, at ingen klubber, hverken russiske eller andre, har smækket et konkret tilbud på bordet.

Læs også:

Se også: Så vild er Lionel Messi

Foruden de 90 millioner kroner, kan Lionel Messi og familien lune sig ved, at han de kommende fem år også scorer millioner af kroner på diverse reklame-aftaler. Faktum er, at det vist er gået meget godt, siden han som ungdomsspiller i 2005 skrev sin første lukrative kontrakt med klubben.

Den gang gældende for fem år. Akkurat som den, han underskriver torsdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere