Barca vandt på omdiskuteret straffe

Levante-spillerne var rasende over det straffespark, der gav Barcelona en hårdt tilkæmpet sejr

Lionel Messi gjorde ikke meget væsen af sig - indtil han scorede to mål ... (Foto: AP)
Lionel Messi gjorde ikke meget væsen af sig - indtil han scorede to mål ... (Foto: AP)

FC Barcelona skramlede sig sent lørdag aften til en 2-1-sejr i den vanskelige udekamp mod Levante - på et straffespark, der ligesom andre straffespark til Barcelona nok har fået et par Madrid-fans op at ringe.

Det fik i hvert fald Levante-spillerne op at ringe, at dommer og liniedommer i det 72. minut i fællesskab tog beslutningen, efter at indskiftede Isaac Cuenca var blevet væltet i feltet af Cabral.

Cuenca var ude af balance i situationen, mens Levante-spillerne nok syntes, at han faldt lidt let - og brugte et par minutter på at fortælle dommeren det, så han ikke kunne misforstå. Ialt udløste straffekendelsen tre gule kort til Levante.

Straffesparket var dømt, Lionel Messi scorede sit andet mål på aftenen - og sit 41. i den spanske sæson. Messi har nu scoret utrolige 62 mål i alle turneringer i denne sæson, fire færre end Gerd Müllers gamle rekord.

Ret skal være ret: Levante fik også et straffespark, som kunne diskuteres. Sergio Busquets havde ganske vist tydeligvis hænderne på bolden under et indgreb i feltet i det 22. minut, men forsætligt så det ikke ud. Spørgsmålet var så, om Barcelona-spilleren fik så stor fordel af situationen, at straffesparket burde dømmes uanset. Det vurderede dommeren.

Fraværende Messi - i en time
Efter Jose Barkeros eksekvering til 1-0 så Barcelona længe ud til at være ilde stedt i mesterskabskampen, da Real Madrid tidligere på aftenen havde bragt sig syv point foran med en sejr over Gijon.

Presset på Levantes mål blev aldrig rigtigt sammenhængende, og Lionel Messi var underligt fraværende.

En sejr til Levante var begyndt at virke vældig realistisk, da den lille argentiner i det 64. minut pludselig viste mesterklassen.

Messi fandt i et af sine patenterede løb på tværs af feltet en medspiller, og efter at have fået bolden tilbage krøllede Barca-stjernen bolden ind bag Gustavo Munua i Levante-målet.

Otte minutter senere afgjorde argentineren kampen til 2-1.

Næste lørdag gælder det så El Clasico, når Real Madrid gæster Barcelona. Kampen starter klokken 20. Barcelona skal vinde, hvis håbet om at beholde pokalen skal være realitisk.

Se også:

Se også: Ronaldo reddede Madrid med hovedet

1 af 2 Lionel Messi tiljubles af holdkammeraterne efter scoringen. (Foto: AP)
2 af 2 Lionel Messi gjorde ikke meget væsen af sig - indtil han scorede to mål ... (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere