Guardiola dedikerer storsejr til Abidal

Den franske forsvarer fik en ny lever, samtidig med at Barcelona bankede Getafe med 4-0 i den spanske liga

Guardiola dedikerede Barcelonas sejr over Getafe til Abidal, der lå på operationsbordet under kampen.  (Foto: AP/Paul White)
Guardiola dedikerede Barcelonas sejr over Getafe til Abidal, der lå på operationsbordet under kampen. (Foto: AP/Paul White)

FC Barcelona-træner, Josep Guardiola, havde sin leversyge spiller Eric Abidal i tankerne i minutterne efter Barcelonas klare 4-0-sejr over Getafe tirsdag aften.

Sejren kom i hus, samtidig med at den franske forsvarer lå på operationsbordet for at få en ny lever.

Messi er vild (Foto: AP) Spansk fodbold - 11. apr. 2012 - kl. 08:28 TV: Se Messi sætte Barcelona-rekord

- Vi er meget glade for at kunne dedikere sejren til Abidal og hans fætter Gerard (som har doneret halvdelen af sin lever til Abidal, red.). Det var en speciel dag for os, fordi vi vidste, at han var i gang med operationen, siger Guardiola til klubbens hjemmeside.

Klubben meddelte 15. marts, at Abidal skulle gennemgå en levertransplantation, næsten et år efter at han havde fået fjernet en tumor i samme lever.

Se også: Messi snuppede endnu en rekord

Operationen, som Guardiola i øvrigt kalder 'meget langvarig' fandt altså sted tirsdag, samtidig med at hans holdkammerater reducerede Real Madrids forspring i ligaen til blot et point, inden madrilenerne onsdag aften spiller lokalopgør mod Atletico.

Se også: Real Madrid og Barcelona føjer muslimske fans

Barcelona havde ikke de fjerneste problemer med at affærdige et yderst defensivt indstillet Getafe-hold.

- Vi er meget glade, for det er aldrig nemt at spille mod en så defensivt hold. Vi var tålmodige og scorede ret tidligt. vi kontrollerede kampen, siger Josep Guardiola.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere