Barcelona jagter uventet duo

Der er sat navne på to af FC Barcelonas transfer-emner. Læs hvem de er her

Sebastian Giovinco er på tale i Barcelona. (Foto: AP)
Sebastian Giovinco er på tale i Barcelona. (Foto: AP)

Med navne som Lionel Messi, Andre Iniesta og Alexis Sanchez i truppen er det sin sag for Barcelona-træner Josep Guardiola at forstærke sit mandskab.

Navne som Robin van Persie, Thiago Silva og Gareth Bale skulle allerede optræde på ønskelisten, men hverken Arsenal, AC Milan eller Tottenham synes interesserede i at slippe stjernerne.

Real Madrid har flere gange hyldet Barcelona-stjernen Abidal. (Foto: ZUMA Press) Spansk fodbold Abidal træner med Barcelona

Men Guardiola har også andre navne i tankerne, og nu bekræftes det fra flere sider, at catalonierne kigger mod både Frankrig og Italien i jagten på nyt blod.

Overfor fransk Canal + bekræfter Marseilles præsident Vincent Labrune, at FC Barcelona har vist interesse for franskmændene camerouner Nicolas N'Koulou.

Spansk fodbold Barça-fans: Messi, du er unik

– Barcelona er interesseret i N'Koulou. Men for mig er målet, at en klub som Marseille fastholdet et konkurrencedygtigt hold, og det betyder, at vi beholder de bedste spillere, lyder det fra Marseille-præsidenten.

Om det lykkes at holde på N'Koulou, må tiden vise. Imens forsøger Guardiola så at hente Parmas italienske landsholdsspiller Sebastian Giovinco til Camp Nou.

Spansk fodbold Barcelona fortsætter sin sejrsstime

Noget, der dog kan vise sig særdeles vanskeligt, fordi Giovinco ejes af Parma og Juventus i fællesskab.

- Barcelona følger ham meget seriøst. Jeg synes, at han fortjener at spille for en storklub. Men spørgsmålet om delejerskabet mellem Juventus og Parma skal løses først, siger Giovincos agent, Andrea D'Amico.

0 kommentarer
Vis kommentarer