Laudrup: Mine dage er talte

Så godt som færdig på Mallorca: Det er ikke et spørgsmål 'om', men 'hvornår', vurderer Michael Laudrup

Michael Laudrup ser ingen fremtid på Mallorca. (Foto: AP)
Michael Laudrup ser ingen fremtid på Mallorca. (Foto: AP)

PALMA (ekstrabladet.dk): Michael Laudrup er forberedt på en snarlig afsked med RCD Mallorca. Før søndagens kamp hjemme mod Real Sociedad føler han allerede sin skæbne beseglet.

- Alle her ved godt, at i bund og grund har det ikke noget med resultaterne at gøre, siger Michael Laudrup.

- I bund og grund kan man jo sige, at det siden den 2. september ikke har været et spørgsmål 'om', men mere om 'hvornår'.

Den 2. september var dagen, hvor den danske træner besluttede sig for offentligt at kritisere sin sportsdirektør Lorenzo Serra Ferrer for stærkt manglende evner.

Mange på Mallorca er enige i Laudrups iagttagelser, angiveligt også i klubbens ledelse. Det store problem for Laudrup er derfor, at Serra Ferrer er klubbens vicepræsident og ejer 48 procent af aktierne i klubben. Han er med andre ord manden med magten og har siden kritikken arbejdet hårdt i kulisserne på at få Laudrup fyret.

- Siden den 2. september begyndte der at gå rygter om, at man ledte efter en ny træner, og at man havde ringet til en ny træner allerede efter den første kamp, som vi vandt. Og det er selvfølgelig lidt underligt, hvis man finder en ny træner, efter man har vundet den første kamp. Så vi ved alle sammen godt, hvad det handler om her, siger Michael Laudrup.