Lettet Rafael Nadal hylder Laudrup

- Sidste spilledag i La Primera Division var helt forfærdelig, men målet blev nået, og det var godt klaret af Michael Laudrup, mener tennisstjernen

LONDON (Ekstra Bladet): Han vinder langt de fleste af sine tenniskampe med lethed.

Således også i går, da Rafael Nadal spadserede forbi amerikanske Ryan Sweeting i tre sæt og spillede sig i tredje runde i Wimbledon.

Næh, så er der er langt mere spænding på, når hans erklærede favorithold i fodbold, Real Mallorca, spiller i Primera Division. Ikke mindst i denne sæson, da Michael Laudrup til det sidste skulle kæmpe for at bevare livet i den bedste række.

– Om jeg var nervøs? Jeg var mere end nervøs. Den sidste spilledag var helt forfærdelig og meget farlig, siger spanieren til Ekstra Bladet.

– Hvordan synes du, Michael Laudrup klarede sin første sæson?

– Målet var jo at blive i Primera. Der blev lavet mange ændringer i klubben sidste år, der kom mange nye spillere, man fik en ny præsident, og der kom nye folk på andre positioner. Det var ikke en let situation, men de har klaret det godt, svarer Rafa og nikker anerkendende.

Virkelig et godt job
– De spiller også i den bedste række næste år, så med det hold, der har været til rådighed, var det en fantastisk sæson. Michael og hans folk har gjort et virkelig godt job for klubben, siger spanieren, der for et år siden bød Laudrup velkommen med store forventninger:

– Som dreng så jeg tit Michael Laudrup spille både på tv og på stadion, og jeg har altid elsket hans spillestil, sagde han for et år siden og tilføjede:

Sportsglad familie
– Man har kunnet genkende hans egen spillestil på de hold, han har haft som træner, og han formåede at hente flotte resultater med den spillestil med Getafe, sagde han dengang og udtrykte håb om en afsmitning på et ungt og dermed modtageligt Mallorca -hold.

I Barcelona spillede Laudrup sammen Rafaels onkel, Miguel Angel Nadal, som også har hjulpet til på Mallorca i år, og Rafael Nadal har været med på både Camp Nou og på Bernabeu for at kigge på fodbold.

Rafael Nadal voksede op i en særdeles sportsinteresseret familie på Mallorca, hvor hans onkel Toni gav ham en ketsjer i hånden allerede som treårig. Toni Nadal har været ved hans side som træner lige siden.

Lige så trofast er Rafael Nadal over for Real Mallorca med Michael Laudrup ved roret.

0 kommentarer
Vis kommentarer