Guardiola som klubpræsident

Den populære Barca-træner bliver allerede nu kørt i stilling som det ultimative overhoved i den katalanske storklub

FC Barcelonas præsident Sandro Rosell ser gerne, at hans cheftræner Guardiola en dag overtager tjansen som boss. (Foto: Getty Images)
FC Barcelonas præsident Sandro Rosell ser gerne, at hans cheftræner Guardiola en dag overtager tjansen som boss. (Foto: Getty Images)

Josep Guardiola har vundet rub og stub i FC Barcelona. Først som spiller, nu som som træner og hvis det står til klubbens præsident Sandro Rosell, skal 'Pep' også føre den katalanske storklub til triumfer fra klubbens største skrivebord.

- Jeg ville gerne se ham lave en Sir Alex Ferguson eller en Franz Beckenbauer. Jeg kan sagtens se Guardiola som fremtidig præsident for FC Barcelona, lyder meldingen fra den nuværende Barca-præsident, der har godt gang i fedteriet for Guardiola, der har et tilbud om kontraktforlængelse liggende klar til underskrivelse på Rosells kontor.

- Jeg giver ham 10 ud 10, for holdet præsterer maksimalt. Guardiola har et åbent tilbud om forlængelse, siger Rosell i et interview med AS.

Alves-udløb
Barcelona der for nylig forlængede med Bojan Krkic klubdrengen, så den 20-årige angribers kontrakt nu løber til 2015, er også i forhandlinger med den hyperoffensive brasilianske højreback Dani Alves, hvis kontrakt udløber i 2012.

- Alves gør i øjeblikket hvad han kan for at dække sig selv ind, og det samme gør Barca. Jeg kan ikke forestille mig denne klub uden Alves, men ingen er over klubben. Vi vil fortsætte med eller uden Alves.