Annonce:
Annonce:

Laudrup debuterede med sejr

Historien fra Getafe gentog sig i Eskilstuna, da Michael Laudrup lagde ud med at vinde 2-1 som Mallorca-træner

- Det gælder om at bibeholde det, de har gjort godt. Og så er det et spørgsmål om at se, hvilke kvaliteter den enkelte spiller har. Især de spillere, jeg ikke kender, siger Michael Laudrup. (Foto: Roger Vikström)
- Det gælder om at bibeholde det, de har gjort godt. Og så er det et spørgsmål om at se, hvilke kvaliteter den enkelte spiller har. Især de spillere, jeg ikke kender, siger Michael Laudrup. (Foto: Roger Vikström)
Annonce:
Følg Fodbold

Blandt tilskuerne sad svenske mænd og nød aftenen i bar overkrop, mens den svenske aftensol hverken fik Michael Laudrup til at smide skjorten eller slække på sit vagtsomme blik.

27 grader var der i byen Eskilstuna godt hundrede kilometer fra Stockholm. Nok til at få sveden til at springe hos alle. Laudrup bekymrede sig stort set ikke om måltavlen.

- Alle i klubben har stor lyst til at komme i gang med forberedelserne, og ja, det er en kamp, så selvfølgelig spiller vi for at vinde. Men resultatet er mindre vigtigt, erklærede han inden rejsen til Sverige. Vigtigst for øjeblikket er at danne sig et indtryk af truppen.

En kedelig omgang
Første halvleg var en kedelig omgang, inden sidste års nummer fem i La Liga efter pausen skruede op for det hurtige pasningsspil, og Djurgården, der senest tabte 4-1 til Brøndby, fandt aldrig brugbare modtræk.

Annonce:

Reduceringen til 1-2 i de sidste minutter var næsten svenskernes eneste reelle forsøg.

Omkring 3000 tilskuere så kampen, som var Mallorcas første frem mod den kommende sæson. Det er endnu et åbent spørgsmål, om Michael Laudrup får forstærkninger.

Mere salg end køb
Klubben befinder sig i frivillig betalingsstandsning, og derfor ligger dyre indkøb ikke lige til højrebenet. Sandsynligheden taler mere for flere spillersalg.

- Jeg forholder mig til nuet og til fakta. Jeg kan ikke andet end vente og se, hvordan situationen er, når transfervinduet lukker, sagde Michael Laudrup efter sin debut-sejr til den svenske avis Expressen og slog igen fast, at Mallorca godt kan afskrive at gentage sidste sæsons topplacering.

- Jeg ved ikke, hvor vi kommer til at ligge i tabellen, men det bliver ikke så langt fremme som sidste sæson. Vi kan godt risikere at få det svært.

Annonce:

En af Michael Laudrups fornemmeste opgaver er at få så mange fra den nuværende trup til at blomstre. Udgangspunktet er, at alle skal have chancen. Seks udskiftninger blev det til i aftes.

Norrköping venter
Træningsturen begyndte lørdag og slutter torsdag efter en træningskamp i morgen mod Norrköping, et andet hold fra Allsvenskan.

Inden der skrues op for alvoren med starten på den spanske liga i august, skal Mallorca på træningstur til Holland, hvortil Michael Laudrup også valgte at tage til, da han for tre år siden overtog Getafe.

Da endte den første kamp med danskeren på bænken i øvrigt også med en 2-1-sejr. Dengang over Gimnástica Segoviana fra den fjerdebedste spanske række.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: