Kaka kræver målorgie af Real Madrid

Brasilianske Kaka kræver et målorgie af sig selv og sine holdkammerater, når Real Madrid skal overkomme et 0-4-nederlag mod Alcorcon i pokalturneringen

Kaka & Co. skal forsøge at hente Alcorcons 4-0 føring fra det første opgør. (Foto: AP)
Kaka & Co. skal forsøge at hente Alcorcons 4-0 føring fra det første opgør. (Foto: AP)

Real Madrid skal tirsdag aften forsøge at sende 3. divisionsklubben Alcorcon ud af den spanske pokalturnering. Der venter en svær opgave, efter at Alcorcon vandt det første møde mellem de to klubber med 4-0, men Kaka mener godt, at han og holdkammeraterne kan løse opgaven.

- Vi skal videre til næste runde på grund af den stolthed og historie, der knytter sig til Real Madrid, fastslår Kaka forud for returmødet på Bernabeu.

Brasilianeren, der blev hentet i AC Milan for 510 millioner kroner forud for sæsonen, beder dog om ekstra hjælp fra tilskuerne.

- Vi skal stå sammen - både spillere og publikum. Bernabeu skal være som en trykkoger. Tilskuerne skal være den 12. mand, kræver Kaka, der ikke var med i det første møde hos Alcorcon.

Real Madrid vandt i weekenden med 3-2 over Atlético Madrid i Primera Division, og Kaka føler, at spillerne er ved at være ovenpå efter en række mindre prangende resultater i Champions League, Primera Division samt pokalturneringen:

- Sejren i derbyet har været god for vores moral og vil hjælpe os med at komme videre.

Real Madrid og Alcorcon spiller om en plads i ottendedelsfinalerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere