Crespo vil til Real Madrid

Den rutinerede Inter-angriber er angiveligt interesseret i at skifte til Real Madrid som erstatning for den skadede Ruud van Nistelrooy

Det er længe siden, at Hernan Crespo har haft grund til jubel i Inter-trøjen, så nu håber han på Real Madrid. (Foto: AP)
Det er længe siden, at Hernan Crespo har haft grund til jubel i Inter-trøjen, så nu håber han på Real Madrid. (Foto: AP)

I denne sæson er det blot blevet til tre kampe for Hernan Crespo i Inter-trøjen i Serie A. Og i de i alt kun 89 minutter er det ikke lykkedes ham at score.

Det er efter 12 runder slet ikke tilfredsstillende for den 33-årige angriber, og han har nu sat sin agent, Fernando Hidalgo, til at finde nye græsgange for ham.

I hvert fald beretter den italienske sportsavis, Gazzetta dello Sport, at netop Hidalgo holder møde i dag om netop det emne. Og den nye klub er ikke en hvilken som helst.

Ifølge avisen er mødet nemlig med Real Madrids sportsdirektør, Pedrag Mijatovic.

Crespos kontrakt med Inter udløber efter denne sæson.

Mijatovic skulle ifølge avisen dog kun være interesseret i en billig kontraktløsning som gardering for den skadede Ruud van Nistelrooy. Crespo derimod vil have kontrakt for hele næste sæson med.