Annonce:
Annonce:

Schuster overlevede pressemøde

Real Madrid indkaldte mandag aften til pressemøde for at forklare, at klubbens træner - trods meget dårlige resultater - fortsat hedder Bernd Schuster

Bernd Schuster har Real Madrids fulde tillid. (Foto: AP)
Bernd Schuster har Real Madrids fulde tillid. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Rygterne om Bernd Schusters fyring i Real Madrid var lige så tætte som trafikken i den spanske hovedstad, da der mandag blev indkaldt til pressemøde.

Men trods lang tids pres på træneren - og dertil et nederlag til Real Valladolid i weekenden - fik tyskeren på mandagens pressemøde sportschefens fulde opbakning.

Predrag Mijatovic sagde således ifølge telegrambureauet AP, at klubpræsident Ramon Calderon og klubbens bestyrelse har 'fuld tillid til spillerne og trænerstaben'.

- Selvfølgelig kan det give anledning til et skifte, når man taber på hjemmebane på den måde, men vi har tillid til træneren. Han er en træner, som har opnået meget i Madrid, så vi er ikke utilfredse med ham. Og vi kan ikke på baggrund af de seneste resultater træffe en beslutning, som kan vise sig at være en fejl, sagde Mijatovic blandt andet.

Formålet med pressemødet var ikke andet end at aflive rygterne om en fyring.

Schuster er under hårdt pres, fordi klubben er fem point efter Barcelona i La Primera og dertil allerede på pinlig vis slået ud af Copa del Rey af miniput-holdet Real Union.

Yderligere har to nederlag til Juventus i Champions League bragt kongeklubbens videre færd i turneringen i fare.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: