Annonce:
Annonce:

Schuster er 'Dead Man Walking'

Real Madrids præsident er rasende over tyskerens håndtering af de sportslige krise og har beordret sin sportschef til at finde en afløser

Bernd Schuster har muligvis haft sin sidste kamp som Real Madrid-træner. (Foto: AP)
Bernd Schuster har muligvis haft sin sidste kamp som Real Madrid-træner. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Bernd Schuster synes at hænge på et meget yderligt mandat i Real Madrid. Skal man tro den store spanske avis AS, så er tyskeren i realiteten færdig.

En ydmygelse i pokalturneringen, og senest fiasko mod Valladolid i ligaen var søm til trænerens spanske kiste, men det er i mere markant grad hans håndtering af problemerne, der synes at skulle koste ham jobbet.

I følge AS er Real Madrids præsident, Ramon Calderon, rødglødende over Schusters beslutning om at give sine spillere to dage fri oven på nederlaget til Valladolid. Tyskeren valgte også selv at holde søndagen fri - for at deltage i sin datters dåb - men uden at give klubben besked.

Det er faldet Calderon så meget for brystet, at han har bedt sportschef Pedrag Mijatovic og hans assistent, Miguel Angel Portugal, indleder jobsamtaler med de tre trænernavne, der er sat på listen over mulige afløsere.

I følge AS er de tre trænere den tidligere Inter-træner Roberto Mancini, tidligere Zaragoza-træner Victor Fernandez og eks-landsholdsspilleren Michel, der i dag er ansvarlig for ungdomsarbejdet i klubben.

Så snart en aftale er på plads med en af de tre kandidater, så skulle Schuster blive præsenteret for en fyring. Det kan i praksis ske allerede i denne uge.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU
Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: