Sløje Real Madrid tabte til Valladolid

Real Madrid led et uventet nederlag til Valladolid lørdag aften. En enkelt scoring af Fabian Canobbio var nok til at sænke storholdet.

Real Madrids Sergio Ramos er tydeligt frustreret under kampen mod Valladolid. (Foto: AP)
Real Madrids Sergio Ramos er tydeligt frustreret under kampen mod Valladolid. (Foto: AP)

Godt nok havde Valladolid inden mødet med Real Madrid hentet ti point i fem hjemmekampe i den spanske Primera Division. Men derfor havde madrilenerne givetvis regnet med at skulle fra Estadio Jose Zorilla med mere end det 0-1-nederlag, det nu engang endte med.

Spillet berettigede imidlertid ikke til mere. På trods af masser af boldbesiddelse løb de fleste angreb ud i sandet for Real-spillerne. I stedet udnyttede hjemmeholdets Fabian Canobbio kort inde i anden halvleg en løs chance og bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Real Madrid kan tabe mere terræn
Valladolid, der inden kampen lå på 16.-pladsen i ligaen, forsvarede føringen med næb og klør. Og trods to kæmpechancer til Real Madrid, blandt andet et helt åbent tilbud til Raul, blev der ikke scoret mere i kampen. Det blev gæsternes Gabriel Heinze tilsyneladende så frustreret over, at han pådrog sig to advarsler indenfor et minut og derfor blev vist ud kort før tid.

Nederlaget betyder, at Barcelona, Villarreal og Valencia søndag har muligheden for at lægge afstand til Real Madrid.